TheNail Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Začal jsem hrát s offline accountem,a v GTA IV,a Forze už jsem se dostal poměrně daleko,ale štve mě,že to nemám Live. Nedají se nějak uložené postupy ve hrách převést do druhého Live profilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Ehm, nevím jestli jsem tě úplně pochopil, ale pro Live nepotřebuješ nový profil, prostě si to zapneš na tom kde zrovna jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheNail Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 No tak když na tom offline profilu zmáčknu Join Xbox Live,tak se to chce registrovat..to je správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Jojo, musí se zadat nějaké údaje, email.... Protože Xbox live není v ČR oficiálně podporovaný, musí se člověk registrovat za jinou zemi, takže doporučuju najít někde na netu návod na registraci a první přihlášení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheNail
Začal jsem hrát s offline accountem,a v GTA IV,a Forze už jsem se dostal poměrně daleko,ale štve mě,že to nemám Live.
Nedají se nějak uložené postupy ve hrách převést do druhého Live profilu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.