Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypalovaní co to je?

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ook skusim pri nejhorsim bohuzel pujde do kose dvd romka :D ale ono ani ta dvd romka nechce precist nove dvd z levelu s tomb raidrem coz me taky ********* a vsechno na compu je ted nejaky divny pomaly atd cely se to nejak *********

odkaz na to clone nikdo nema kdyztak na to s kterim pálí dvd

• 0
Odesláno

Jednoduchá oprava. Zformátuj disk a nahraj vše znovu. Taky už mě sr..o jak byl ten noťas pomalej a když se k tomu ještě přidalo sr... mechaniky tak formátování bylo jasný. Po dokončení instalace os jsem otestoval mechaniku a hle, fungovala. A komp taky najednou svištěl rychlostí blesku, bez všeho svinstva co sem tam měl. Samozřejmě jestli ti to spraví mechaniku nevím, ale mě to pomohlo.

• 0
Odesláno

sry ale clone cd je uplne mimo skousel jsem ho a aniz by zacalo to skoncilo ted mam ubuntu a vse jede mechanika rychlost zadny viry ale formatnul jsem hdd nez jsem instalnul ubuntu tak musim stahnout znovu Midnight Club LA ale jinak pro jiny normalne sem rozjel i to dvd u levelu co mi wokna nechtely vzit a pres emulator win uz instaluju tomb raidera LEGEND muhaaha ha konecne

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu