wizzy Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 Imgburn my poslední dobou píše errory a kurvi dvd proto se chci zeptat co to je Failed to set L0 Data Zone Capacity Reason:Program Memory Area update failure Citovat
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 Stahni si CloneCD, ten je bezporblemovej :) Citovat
0 Zavorka Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 neřekl bych že to je programem ... spíš vypalovačkou nebo jiným HW třeba dura v HDD Citovat
0 razziel Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 mně to taky dělá alen napíše mně to vždicky ještěn než se začne vypalovat tak to zatim nějak neřešim Citovat
0 wizzy Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 mne taky napise to a vypalovani ani nezacne Citovat
0 Malcolm Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Použíj Clone.. když jsem pálil v Imgburn tak šlo každé druhé DVD do koše. Potom jsem se nas.al nainstaloval Clone a od té doby ani jedno špatně vypalené CD. Citovat
0 wizzy Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 ook skusim pri nejhorsim bohuzel pujde do kose dvd romka :D ale ono ani ta dvd romka nechce precist nove dvd z levelu s tomb raidrem coz me taky ********* a vsechno na compu je ted nejaky divny pomaly atd cely se to nejak ********* odkaz na to clone nikdo nema kdyztak na to s kterim pálí dvd Citovat
0 MICHALOMU Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Já měl tehle problém v počítači taky bylo to celý zpomalený DVD se vypálilo ale přitom na něm nic nebylo atd. dělá to jeden fakt hnusnej vir bacha na něj je to pěkna svin.. Citovat
0 Hohny Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Mám to ted to samý. Nejde mi vypalovat a celej komp je pomalej jak ......tak jsem si stáhl program na kontrolu hardware (Ultimate boot cd) a po testu hdd jsem zjistil že mám harddisk zralý akorát do popelnice (příliš mnoho vadných sektorů), doporučují zkusit ten program, můžeš tam testovat snad veškerý hardware v pc :D Citovat
0 deedee34 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Jednoduchá oprava. Zformátuj disk a nahraj vše znovu. Taky už mě sr..o jak byl ten noťas pomalej a když se k tomu ještě přidalo sr... mechaniky tak formátování bylo jasný. Po dokončení instalace os jsem otestoval mechaniku a hle, fungovala. A komp taky najednou svištěl rychlostí blesku, bez všeho svinstva co sem tam měl. Samozřejmě jestli ti to spraví mechaniku nevím, ale mě to pomohlo. Citovat
0 wizzy Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 ok ty jo fakt dik za rady ale nejdriv skusim to vase a potom sem se rozhodl ze uplne se vykaslu na wokna a hodim tam linux zadny viry a rychlost kdyz sem tam mel ubuntu byla sokujuci ;) ale teda je to sila jak se to ******* díky moc za radu jsem si myslel ze se to deje jen me Citovat
0 wizzy Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 tak vypada to spatne skousel jsem ten vas vyhlaseny clone cd a ten nic neudelal jen za 0:00000 vterin napsal ze vypalovaní se nepovedlo aniz by ani zacalo :D tak jedu na ubuntu doufam ze se tu nekdo pote najde na nejaky zacatky v linux ;) Citovat
0 CUs Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 najlepšie je používat clonecd+verbatim 2,4x+dobrá napalovačka Citovat
0 wizzy Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 sry ale clone cd je uplne mimo skousel jsem ho a aniz by zacalo to skoncilo ted mam ubuntu a vse jede mechanika rychlost zadny viry ale formatnul jsem hdd nez jsem instalnul ubuntu tak musim stahnout znovu Midnight Club LA ale jinak pro jiny normalne sem rozjel i to dvd u levelu co mi wokna nechtely vzit a pres emulator win uz instaluju tomb raidera LEGEND muhaaha ha konecne Citovat
Otázka
wizzy
Imgburn my poslední dobou píše errory a kurvi dvd proto se chci zeptat co to je Failed to set L0 Data Zone Capacity
Reason:Program Memory Area update failure
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.