Assassin Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Je nejak mejitel z Třince a okolí na výměnu(půjčování) her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarokall Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Já .... odkuď přesně ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomex Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ja jsem z Bystřice ale ps uz nemam ale asi si zase koupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarokall Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Kupuj kupuj :))) pak se ozvi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Ja jsem z Bystřice ale ps uz nemam ale asi si zase koupim :) tož to si ho kup.. ja se do bystřice příští týden stěhuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jah86 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 čaute draci jsem taky z bystřice.. zatim mam jenom par her(unreal turnament 2,mortal kombat vs. dc universe,army of two,falllout3).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 no já už v bystřici bydlím jenže jsme bezn etu tak chodim s no%tasem na wifinu na bowling.. kdyžtak si mě přidej " medvedisko " a nebo mi napiš soukromou zprávu a můžem skočit někdy na pivko nikoho tu neznám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarokall Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Hoši přidejte si mě ... jsem z Třince-Kanady .... nick: jarokal1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.