eraser17 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Mam Windows Vista a ked chcem spustit cez Xbox v mediacentri nejaky divx tak mi ho nechce prehrat. Divx kodek mam stiahnuty, ked vlozim DVD s divxami tak normalne mi ho prehraje... Neviete ako spojazdnit aj ten Media Center? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 me to neprehraje ani avi ale mpeg jo nevim proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Mě to avi přehrává skoro všechny(pár jich to neche vzít,nevim proč), pak mi to ještě čte wmv,což je v klidu a mpeg mi to nepřehrává vůbec...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 wmw prehrava normalne avi s problemy protoze neco ma divnej codec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eraser17
Mam Windows Vista a ked chcem spustit cez Xbox v mediacentri nejaky divx tak mi ho nechce prehrat. Divx kodek mam stiahnuty, ked vlozim DVD s divxami tak normalne mi ho prehraje... Neviete ako spojazdnit aj ten Media Center?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.