eraser17 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Mam Windows Vista a ked chcem spustit cez Xbox v mediacentri nejaky divx tak mi ho nechce prehrat. Divx kodek mam stiahnuty, ked vlozim DVD s divxami tak normalne mi ho prehraje... Neviete ako spojazdnit aj ten Media Center? Citovat
0 Xmatrix Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 me to neprehraje ani avi ale mpeg jo nevim proc Citovat
0 karlospajdos Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Mě to avi přehrává skoro všechny(pár jich to neche vzít,nevim proč), pak mi to ještě čte wmv,což je v klidu a mpeg mi to nepřehrává vůbec...... Citovat
0 wizzy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 wmw prehrava normalne avi s problemy protoze neco ma divnej codec Citovat
Otázka
eraser17
Mam Windows Vista a ked chcem spustit cez Xbox v mediacentri nejaky divx tak mi ho nechce prehrat. Divx kodek mam stiahnuty, ked vlozim DVD s divxami tak normalne mi ho prehraje... Neviete ako spojazdnit aj ten Media Center?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.