Steel Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 vypadává mi spojeni mezi ovladacem a xkem no spis ovladac se vzdy vypne a baterky sou ale o.k nechapu to ..hraju treba pul hodiny v pohode a pak se to zacne vypinat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Nejdřív bych zkusil vyměnit baterky za nový a zkus jestli to dělá pořád, některý nekvalitní baterky třeba ukazují ještě polovičku energie, když zapneš ovladač ale po chvíli hraní zvadnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Nevim jestli to může mít vliv, ale zkus to znovu zpárovat ovladač a xko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Urcite tam mas spatne baterky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 no mam tam ty baterky kery byli pribaleny u xboxu a mam to ani ne mesic a ukauje mi to ze tam mam jeste prez pulku baterek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Jestli ti neblikaj tak je to ok :-) ale jinak mě to ukazuje půlku i když to mam vybitý takže nevim ten ukazatel... :-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 no mam tam ty baterky kery byli pribaleny u xboxu a mam to ani ne mesic a ukauje mi to ze tam mam jeste prez pulku baterektak vyzkoušej jiný a uvidíš jestli ti to bude dělat nebo ne , jinak nezjistíš jestli je to tím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 určitě je skus vyměnit za jiny baterky ty co davaj ktomu tak maj vydrzet 25 hodin hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Hele přesně takhle mi to dělalo...byl tam špatný kontakt v tom krytu ve kterém jsou zasazené baterie a ovladačem.Stačí pěvně přitisknout rukou úplně až k ovladači a pak izolepou oblepit ovladač i s tím krytem a je to ok:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 nebo zkus furt hrát a pak se ti vypne nadobro tzn. že to bylo baterkama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
vypadává mi spojeni mezi ovladacem a xkem no spis ovladac se vzdy vypne a baterky sou ale o.k nechapu to ..hraju treba pul hodiny v pohode a pak se to zacne vypinat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.