Steel Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 vypadává mi spojeni mezi ovladacem a xkem no spis ovladac se vzdy vypne a baterky sou ale o.k nechapu to ..hraju treba pul hodiny v pohode a pak se to zacne vypinat. Citovat
0 JohnnyX360 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Nejdřív bych zkusil vyměnit baterky za nový a zkus jestli to dělá pořád, některý nekvalitní baterky třeba ukazují ještě polovičku energie, když zapneš ovladač ale po chvíli hraní zvadnou. Citovat
0 vonydj Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Nevim jestli to může mít vliv, ale zkus to znovu zpárovat ovladač a xko. Citovat
0 Electropunker Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Urcite tam mas spatne baterky...... Citovat
0 Steel Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 no mam tam ty baterky kery byli pribaleny u xboxu a mam to ani ne mesic a ukauje mi to ze tam mam jeste prez pulku baterek Citovat
0 vonydj Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Jestli ti neblikaj tak je to ok :-) ale jinak mě to ukazuje půlku i když to mam vybitý takže nevim ten ukazatel... :-d Citovat
0 Kastan Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 no mam tam ty baterky kery byli pribaleny u xboxu a mam to ani ne mesic a ukauje mi to ze tam mam jeste prez pulku baterektak vyzkoušej jiný a uvidíš jestli ti to bude dělat nebo ne , jinak nezjistíš jestli je to tím . Citovat
0 david7090 Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 určitě je skus vyměnit za jiny baterky ty co davaj ktomu tak maj vydrzet 25 hodin hraní Citovat
0 kruta Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 Hele přesně takhle mi to dělalo...byl tam špatný kontakt v tom krytu ve kterém jsou zasazené baterie a ovladačem.Stačí pěvně přitisknout rukou úplně až k ovladači a pak izolepou oblepit ovladač i s tím krytem a je to ok:) Citovat
0 RWTF Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 nebo zkus furt hrát a pak se ti vypne nadobro tzn. že to bylo baterkama :) Citovat
Otázka
Steel
vypadává mi spojeni mezi ovladacem a xkem no spis ovladac se vzdy vypne a baterky sou ale o.k nechapu to ..hraju treba pul hodiny v pohode a pak se to zacne vypinat.
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.