zlatan Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 MAm dstt a nahrajsme si tam fimware na microSD vložim do dstt potom do nds a spustim ukaže se mi tam" menu? tak jsem si řikal jestli neni ta karta fake děkuju z a odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Zkus vmyzat všechny soubory z toho menu a pak stáhni dstt menu nebo ysmenu-oba jsou tady na foru,a nakopíruj všechny soubory v té složce ysmenu nebo dttmenu kterou jsi stahl zkopíruj na pamětovku do kořenové složce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moki Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 A nebo zkus zformátovat kartu a z ndstt.com nahrát čistej firmware. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zlatan
MAm dstt a nahrajsme si tam fimware na microSD vložim do dstt potom do nds a spustim ukaže se mi tam" menu? tak jsem si řikal jestli neni ta karta fake děkuju z a odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts