suicide_duck Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Cus,kde vsude vali Sakura(OS pro M3 karty)mam odzkousene na R4 A DSN5,vi nekdo jeste o nejake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Mno co já vim tak oficiálně jenom na M3DS Real kartách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 MYslim ten prehravac ze sakury kde ti nevali spousteni romek,vim ze na N5DS a R4,dalsi karty nevim prave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jestli myslíš Moonshell tak ten by měl fungovat na všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Kdyz pisu sakura,tak myslim sakura jezisi...proste M3 Sakura akorat tam nevali romky,jen prehravac na kartach R4 a DSN(to mam odzkousene)je to jen rio ze sakury jen prehravac,keterej ale prehrava filmy bez lagu,chapes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Nevgim co tim myslíš. Ale hoď sem na to link a já to ozkoušim na DSTT a řeknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Tady je link http://rapidshare.com/files/124014777/r4_sakura.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Leden 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Zkousel to uz nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Já to zkoušel na dstt a nejede mi to:-( Nekde psali že to jede i na dstt ale mně to napíše menu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Divne,ja nevim no. Uz mi doslo dsko lite crimson,jeste cekam na kartu itouch,na ktere by sakura mela fungovat komplet,tak napisu jak dojde,snad pristi tyden:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
suicide_duck
Cus,kde vsude vali Sakura(OS pro M3 karty)mam odzkousene na R4 A DSN5,vi nekdo jeste o nejake?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts