hadrová.panenka Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Píše vám PSP znak "č" n stránkách?neexistuje nějaký fix?dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Stáhni si poslední českej explorer a přeinstaluj to a nebo přejdi na jinej prohlížeč......explorer je podle mě pro lamy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4PPH1R0N Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Stáhni si poslední českej explorer a přeinstaluj to a nebo přejdi na jinej prohlížeč......explorer je podle mě pro lamy.... podle toho ze sme na PSP foru tak usuzuju ze myslel browser na PSPcku... a to mi "č" taky nezobrazuje...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hadrová.panenka Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 jo sorry...myslel jsem browser...nevíte nekdo jak udělat podporu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 jo sorry...myslel jsem browser...nevíte nekdo jak udělat podporu? v oficialnim browseru nijak... si stahni LINKS2 nekde tu na nej byl i odkaz... ten cestinu podporuje v poradku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hadrová.panenka
Píše vám PSP znak "č" n stránkách?neexistuje nějaký fix?dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts