taurus Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Dajte mi prosim niekto japonsku adresu, aj s japonskym znakom mesta - tam som zamrzol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Mesto si dej Nagoya (Aichi-ken), postovni smerovaci cislo toto: 461-0004 Ulici apod. si vymysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jde tam nejak zmenit jazyk na anglinu? ja se v tech obrazkach nejak moc nevyznam a se slovnikem bych tam stravil cely zkouskovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Avenger Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jde tam nejak zmenit jazyk na anglinu? ja se v tech obrazkach nejak moc nevyznam a se slovnikem bych tam stravil cely zkouskovy Nejde. Pokud nutne neco konkretniho budes potrebovat, tak mi udelej fotku a prelozim ti to. Ale funguje to naprosto stejne jako EU a US Store. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
taurus
Dajte mi prosim niekto japonsku adresu, aj s japonskym znakom mesta - tam som zamrzol.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts