kolik1 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Ahoj potreboval bych do dnesnich 22.00hod slohovku na tema O tom se nediskutuje Rozsah asi na A5 Samozdrejme dam nejaky credity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 dalsí co se chce dostat na češtinou olimpiadu... sám jí nenapíšu, ale radím ti psát o úplatcích v politice (o uplatcích se prece taky nediskutuje)(o tom jsem psal já) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ne ja se nechci dostat na olympijadu ale ucitel nam to dal jako slohovku do ctvrtletni prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 aha, ale je to i na olimpiadnu... holt zkus bud sam napsat na tu politiku nebo cekej jestli se nekdo zve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 HMM TAK tohle jsem psal v prosinci taky, pekne blby tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 cau muzu napsat z slohovky sem mel vzdy za jedna kolik das kreditu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 vsechno co mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 tak mam to hotovy napis na icq 483499217 a poslu ti to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.