megaSKILL Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 poradte jak mam ¨tenhle SUPR prográmek nainstalovat a spustit ...anglicky moc neumim :cry: tak poradte diky :o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 irshell daj do rootu a potom dve zlozky do game ............. easy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 no to je hezky vysvetlene pro NORmalniho cloveka ale pro mne :D hej tam jsou 3 slozky irsel 150 ,irsel 270,irsel 150 s proscentem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 irhsell150 a irshell150% nakopruj do PSP/GAME a este je tam zlozak IRSHELL tu daj do root Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 jo a jede ten irshell na mojem FV??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 ok diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 no kdyz se uz tak ptám tak kde mam soupnout ten stazenej USBHOSFt sem pochopil ze pak s tim muzu hrat hry co mam v kompu ulozene ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 mne isiel aj ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 pise mi to cant conect to usb host co s tim ? :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
megaSKILL
poradte jak mam ¨tenhle SUPR prográmek nainstalovat a spustit ...anglicky moc neumim :cry: tak poradte diky :o
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts