maxskater Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 dnes mi nejelo psp, tak jsem si myslel ze je vybity.. dam ho na nabijecku a blika oranzove svetlo... psp jede jen zapojené v zásuvce :? pls poradte... druha baterie to same ale ani ta dioda neblika :cheesygrin: nikdo neporadí? :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 nikdo neporadí? :cry: zkus ho nabit upplne jako dele zapni ho a odpoj kdyz rikas ze jede jen na nabijecce nebo hele nedelal si s nim pred tim neco jako flash nebo upgrade???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Jestli máš starší PSP tak zkus jestli PSP najede s pandora baterkou (pujc si ji treba od kamose) :D nebo zkus PSP spustit bez pam.karty nebo tam dat jinou ...jednou mi takhle zlobila karta :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maxskater Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Tak pametovkou to neni, a nechal jsem na nabijecce pres noc, a nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Baterii vyzkratuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draq Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Me se tohle stalo myslim zer to byli pojistky bo co a dali sme to do servisu po mesici opravali a pak sem dal vbrick:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kadlik62 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 No ja měl total baterku a taky nešla vůbec nabíjet jen blikala ledka s připojeným zdrojem.Nevím jestli to bylo tím,ale rozloup jsem ji a odletoval akumulátor od desky plošných spojů.Porejpal jsem eeprom nožem.Po delší době jsem to zase přiletoval a hle baterka se začla nabíjet.Tak teď ji mam jako pandoru na pořád (tu eeprom jsem pěkně zmršil,ale to s tím určitě nesouvisí).S Despertarem bootuju jako kdyby to byla normalní baterka :-) Možná by pomohlo odpojit akumulátor a dát mu trochu napěťovej šok (samozřejmě v případě zě nepomůže pohodlnější skrat)a pak už pomůže jen kontejner :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maxskater
dnes mi nejelo psp, tak jsem si myslel ze je vybity.. dam ho na nabijecku a blika oranzove svetlo... psp jede jen zapojené v zásuvce :? pls poradte... druha baterie to same ale ani ta dioda neblika :cheesygrin:
nikdo neporadí? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts