zlatokop.zas Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Ahoj lidi tak jsem si koupil hdd z fora odtud a pak také case.No ale mám t jeden problém case je již zašroubovaný a ja nevím jaký mám použít šroubovák musím si koupit něakej specialní nebo stačí zajít něakm do obchodu??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Ahoj lidi tak jsem si koupil hdd z fora odtud a pak také case.No ale mám t jeden problém case je již zašroubovaný a ja nevím jaký mám použít šroubovák musím si koupit něakej specialní nebo stačí zajít něakm do obchodu??DíkyMyslím, že se na to používá Šroubovák Torx - ale velikost nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Myslím, že se na to používá Šroubovák Torx - ale velikost nevím... A velikost prosím,nebo není tu někdo kdo ho má a prodal popřípadě půjčil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 TORX 6 a 10 koukni na aukru, tam je seženeš za pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 ja koupil TORX 6 a 10 normal v hornbachu a pak uz nebyl problem to vysroubovat a vymenit ;) :) (TORX 6, je na ty sroubky venku... a TORX 10 na ty jak drzi ten HDD a ten plech bo co to je ) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 ja koupil TORX 6 a 10 normal v hornbachu a pak uz nebyl problem to vysroubovat a vymenit ;) :) (TORX 6, je na ty sroubky venku... a TORX 10 na ty jak drzi ten HDD a ten plech bo co to je ) ;) Ok díky moc zatim LOCk a později Smazat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zlatokop.zas
Ahoj lidi tak jsem si koupil hdd z fora odtud a pak také case.No ale mám t jeden problém case je již zašroubovaný a ja nevím jaký mám použít šroubovák musím si koupit něakej specialní nebo stačí zajít něakm do obchodu??Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.