oboda7 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Chtěl bych se jen zeptat přes jakej program a jak?Skoušel sem to pres nero 8 alr tam je to takovy divny, nevytiskne mi to cely vzdycky mi kousem asi (asi 2 cm) chybej a evim proc asi to je v nastaveni no. Děkuji za každou odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migča Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Skus třeba toto http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/acousticacdlabelmaker/?g[hledano]=acoustica&g[oz]=3.15 :arrow::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Dobře taky funguje =cover&g[oz]=1.20"]UndercoverXP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 uz sem na to prisel a moc dik vsem LOCK PLS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oboda7
Chtěl bych se jen zeptat přes jakej program a jak?Skoušel sem to pres nero 8 alr tam je to takovy divny, nevytiskne mi to cely vzdycky mi kousem asi (asi 2 cm) chybej a evim proc asi to je v nastaveni no. Děkuji za každou odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts