deedee34 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Mám dlouho rozebranej xbox a dneska jsem ho složil a všiml jsem si že se jeden větrák netočí. Tak jsem xbox rozebral a změřil napětí a jeden větrák ukazoval 5,4V a druhej co se netočil jenom 1,5V. Nechápu proč zrovna 1,5V. Kdyby to neukazovalo nic tak je mi jasný že jsem něco poškodil, ale takhle. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 asi odprasknuty odpor bych to videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deedee34 Odesláno Leden 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Hm tak to budu asi muset napájení toho větráku vyřešit nějak jinak. Ještě se zeptám na jednu věc. Na llamma.com jsem si stáhl technický popis xka. A u napájení větráku bylo napsáno tohle: V+ Starts at +5.4 VDC and climbs to +11.8 VDC within 30 sec of power on. Jestli jsem si to správně přeložil tak to začíná na 5,4V a 30 vteřin po zapnutí se to zvýší na 11,8V. Jestli se pletu tak mě opravte. Ale jikdy jsem nezaznamenal nějaký nárust výkonu větráků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.