adiZ Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Zdravím:) Uvažuji o koupi Wifi routeru,ale vůbec se v tom nevyznám.Chtěl bych něco rychleho a lehkého na nastavení a aby mi to šlo když mám O2 ADSL(nevím jestli na to má vliv jakej mam net).Hledám něco do 1000 Kč,za všechny odpovědi budu rád,díky8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 nezaleží jaky maš NET kup Wi-Fi router a potom napiš čo si kupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 adiZ: pokud u TO2 nemáš nějaký závazek, smlouvu na určité období tak si od nich vem nějaký ADSL router s WiFi za zvýhodněných podmínek. Na výběr máš Zyxel, Huawei, D-Link - u toho si nejsem jistý zda ho ještě TO2 nabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Leden 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 adiZ: pokud u TO2 nemáš nějaký závazek, smlouvu na určité období tak si od nich vem nějaký ADSL router s WiFi za zvýhodněných podmínek. Na výběr máš Zyxel, Huawei, D-Link - u toho si nejsem jistý zda ho ještě TO2 nabízí. //Máme od nich O2 TV + ADSL,takže smlouva na období asi ne,je to na furt 8) a kde bych mohl najít ty routery od O2 ? diky:thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Leden 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Hoši co říkáte na tento : http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-router-d-link-di-524-d71983.htm ? Jak to propojím když mám tento uplně stejný akorát bez Wifi Wirelless(prostě mám stejnou krabičku,ale je v tom zapojena o2 tv + adsl).Půjde mi to vůbec,a máte tady ten někdo,má dobrej signál ? díky moc:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 adiZ musel by jsi si pořídit tento stáhnout si FW s konfigurací na této stránce: http://www.cz.o2.com/techzona/cz/koncova_zarizeni/modemy/wifi_modemy_adsl/d_link_g684t-ke_stazeni.html nebo si vyber z bohaté nabídky TO2, v linku ke stažení najdeš info o firmware, hledej O2TV pak bys ho mohl koupit třeba v alze a flashnout si ho na IPTV sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Hoši co říkáte na tento : http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-router-d-link-di-524-d71983.htm ? Jak to propojím když mám tento uplně stejný akorát bez Wifi Wirelless(prostě mám stejnou krabičku,ale je v tom zapojena o2 tv + adsl).Půjde mi to vůbec,a máte tady ten někdo,má dobrej signál ? díky moc:roll: Technicky by to šlo. Ale z hlediska jednoduchosti se přikláním k huhlovi. D-link již zákazníkům nenabízíme. Pouze zmíněný Huawei HG520i a Zyxel 660HW-T3 v2, ale je možné, že ho někde v prodejně ještě mít budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Leden 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Technicky by to šlo. Ale z hlediska jednoduchosti se přikláním k huhlovi.D-link již zákazníkům nenabízíme. Pouze zmíněný Huawei HG520i a Zyxel 660HW-T3 v2, ale je možné, že ho někde v prodejně ještě mít budou. Díky hoši,ale stejně sem z toho nic nepochopil:wohow: Ja se na nakou Wi-Fi asi vyseru,mám doma net tak na co ... chtěl sem něco kvalitního do 900Kč ,abych to mohl propojit s modemem od 02 ..ale každopadně diky:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adiZ
Zdravím:) Uvažuji o koupi Wifi routeru,ale vůbec se v tom nevyznám.Chtěl bych něco rychleho a lehkého na nastavení a aby mi to šlo když mám O2 ADSL(nevím jestli na to má vliv jakej mam net).Hledám něco do 1000 Kč,za všechny odpovědi budu rád,díky8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts