megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 tohle mi najede v IRSHELU kdyz chuc dát ten USB host :cry: :cry: :cry: asi to bude zase nejaká hovadina :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Mno docela tomu nerozumím...napiš co přesně děláš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010014 tohle to jak tam je to s tim usb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 mas zapnuty USB host v PC?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 no asi jo , no ale radsi nemuzes mi dat link na nho at mám ten stejnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Plugin USB mount ISO/CSO v1.03 pro 3.03OE-B Autor: Niobe | Vydáno dne 17. 01. 2007 | Přečteno: 144 x Máte nainstalovaný custom firmware 3.03OE-B a zdá se vám kapacita vaší paměťové karty příliš malá na spouštění ISO / CSO her? Pomocí tohoto pluginu od out_37h_6 a aplikace PSPhost v2.0 od danny_kay1710 je váš problém vyřešen. Nyní můžete spouštět vaše zálohované ISO / CSO hry přímo z PC na vašem PSP připojeném přes USB kabel. Postup instalace je poměrně jednoduchý. Budete potřebovat: Download: [PSPhost v2.0] Download: [Plugin USB mount ISO/CSO v1.03] Instalace pluginu: rozbalte archiv usbmount.rar a překopírujte obsah adresáře MS_ROOT / seplugins / na MemoryStick do ms0:/ seplugins / Pozn.: pokud již nějaký plugin používáte, tak soubory "game.txt" a "vsh.txt" nekopírujte, ale upravte obsah již existujících souborů. vstupte do Recovery módu (držením tlačítka R při strtu PSP) v menu Plugins nastavte "Enable" (povolit) u těchto pluginů: usbhostfs.prx [GAME] usbmount_game.prx [GAME] usbhostfs.prx [VSH] usbmount_vsh.prx [VSH] v menu Settings nestavte "Disable" (zakázat) u "Use NO-UMD" Jak na to? na PC: spusťte PSPHost v2.0 pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu PSPHost v taskbaru a vyberte Settings v okénku "Directory to share over USB" zadejte cestu k adresáři ISO se soubory ISO / CSO (např.: pokud máte adresář ISO na disku D:\ ISO \, tak nastavte cestu jen jako D:\ ) zaškrtněte políčko "Enable USB at Program Start" na PSP: v menu System Settings zakažte UMD Auto-Start (Off) vložte UMD disk (hru, nebo demo) připojte USB kabel stiskněte "SELECT" a vstoupíte do menu USB mountfs zvolte "Select UMD / ISO File:" a vyberte ISO hru tlačítkem X zavřete menu (Close Menu) spusťte hru jako z UMD a tohleto dela neco podobneho tez :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 myslim ze ten irshell usb host ma problem s OE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 aha takze nesmim mit custom fv? :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 neviem..to len mozno ale na 1,50 mi to islo teraz mi to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 tak to sem v prdeli to mi nepojede skoro nic :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
megaSKILL
tohle mi najede v IRSHELU kdyz chuc dát ten USB host :cry: :cry: :cry:
asi to bude zase nejaká hovadina :oops:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts