megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 tohle mi najede v IRSHELU kdyz chuc dát ten USB host :cry: :cry: :cry: asi to bude zase nejaká hovadina :oops:
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 Mno docela tomu nerozumím...napiš co přesně děláš..
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010014 tohle to jak tam je to s tim usb
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 no asi jo , no ale radsi nemuzes mi dat link na nho at mám ten stejnej?
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 Plugin USB mount ISO/CSO v1.03 pro 3.03OE-B Autor: Niobe | Vydáno dne 17. 01. 2007 | Přečteno: 144 x Máte nainstalovaný custom firmware 3.03OE-B a zdá se vám kapacita vaší paměťové karty příliš malá na spouštění ISO / CSO her? Pomocí tohoto pluginu od out_37h_6 a aplikace PSPhost v2.0 od danny_kay1710 je váš problém vyřešen. Nyní můžete spouštět vaše zálohované ISO / CSO hry přímo z PC na vašem PSP připojeném přes USB kabel. Postup instalace je poměrně jednoduchý. Budete potřebovat: Download: [PSPhost v2.0] Download: [Plugin USB mount ISO/CSO v1.03] Instalace pluginu: rozbalte archiv usbmount.rar a překopírujte obsah adresáře MS_ROOT / seplugins / na MemoryStick do ms0:/ seplugins / Pozn.: pokud již nějaký plugin používáte, tak soubory "game.txt" a "vsh.txt" nekopírujte, ale upravte obsah již existujících souborů. vstupte do Recovery módu (držením tlačítka R při strtu PSP) v menu Plugins nastavte "Enable" (povolit) u těchto pluginů: usbhostfs.prx [GAME] usbmount_game.prx [GAME] usbhostfs.prx [VSH] usbmount_vsh.prx [VSH] v menu Settings nestavte "Disable" (zakázat) u "Use NO-UMD" Jak na to? na PC: spusťte PSPHost v2.0 pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu PSPHost v taskbaru a vyberte Settings v okénku "Directory to share over USB" zadejte cestu k adresáři ISO se soubory ISO / CSO (např.: pokud máte adresář ISO na disku D:\ ISO \, tak nastavte cestu jen jako D:\ ) zaškrtněte políčko "Enable USB at Program Start" na PSP: v menu System Settings zakažte UMD Auto-Start (Off) vložte UMD disk (hru, nebo demo) připojte USB kabel stiskněte "SELECT" a vstoupíte do menu USB mountfs zvolte "Select UMD / ISO File:" a vyberte ISO hru tlačítkem X zavřete menu (Close Menu) spusťte hru jako z UMD a tohleto dela neco podobneho tez :cry:
0 myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 myslim ze ten irshell usb host ma problem s OE
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 aha takze nesmim mit custom fv? :cry:
0 myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 neviem..to len mozno ale na 1,50 mi to islo teraz mi to nejde
0 megaSKILL Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 tak to sem v prdeli to mi nepojede skoro nic :cry:
Otázka
megaSKILL
tohle mi najede v IRSHELU kdyz chuc dát ten USB host :cry: :cry: :cry:
asi to bude zase nejaká hovadina :oops:
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts