klicasso Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Viděl už někdo tento model? http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-wirelles-licensed-street-fighter-iv-gamepad-d108359.htm Já koukal na alzu včera a předevčírem a ještě tam nebyl a teď ho tam mají a píšou o předobjednávkách...koukám, že jsou tam úplně nějak divně řešený tlačítka...setkal se s tim už někdo? Nevíte jak se na tom hraje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Kdyz koukam na to "reseni" tlacitek tak mi to prijde jako retro ovladac...kdyz si prectu nazev produktu tak z nej vyplyva ze to bude ovladac resenej hlavne pro hru Street Fighter IV ;) A nechapu proc sou na nem tlacitka s popisama jako na PS ovladacich,dzh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 aha...tak ne jenom skin, ale pro celou hru je to ovladač...zajímavý řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 http://www.xboxline.com/arcade-gamestick-xbox-360-p-294.html nwm jak je to znamý já to třeba vidim prvně.. ovladač na xbox na arcade hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 je to originální způsob jak z lidí dostat další prachy.. myslim si že se bez těhle hraček člověk v pohodě obejde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 rozhodne to je humus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 double.d.master Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 hledám gamepad pro starý(původní) xbox,nevíte,kde ho sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 ne tenhle ovladač je na street fighter mnohonásobně lepší jak obyč x360 gamepad....kdo nezkoušel nepochopí, LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 x-t-rAy Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Mně hlavně příjde jako blbost,že to je ovladač jen na 1 hru a stojí víc než obyčejný gamepad se kterým můžu hrát všechno...Připadne mi to jako dmnce :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klicasso
Viděl už někdo tento model?
http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-wirelles-licensed-street-fighter-iv-gamepad-d108359.htm
Já koukal na alzu včera a předevčírem a ještě tam nebyl a teď ho tam mají a píšou o předobjednávkách...koukám, že jsou tam úplně nějak divně řešený tlačítka...setkal se s tim už někdo? Nevíte jak se na tom hraje?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts