AW3R Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Čau všichni, je to dosti lamácky dotaz ale já jsem asi po 1roce zapl PSP a mám Fw. 2.60 dá se na tom hrát iso hry?Nebo spíš tak nejde to předělat na jinou verzi?Když tak díky za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Upgraduj na 2.71 potom downgraduj na 1.50 a hura na custom fw...Doporucuju 3.03 OE-C...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Upgraduj na 2.71 potom downgraduj na 1.50 a hura na custom fw...Doporucuju 3.03 OE-C...:D jo díky,link najdu v sekci začatečníci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Upgraduj na 2.71 potom downgraduj na 1.50 a hura na custom fw...Doporucuju 3.03 OE-C...:D jo díky,link najdu v sekci začatečníci? Jj tam najdes urcite vsechno Dutch to ma uplne super udelany...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Upgraduj na 2.71 potom downgraduj na 1.50 a hura na custom fw...Doporucuju 3.03 OE-C...:D Nemohl by někdo hodit Link na 2.71, nejde mi nikde stahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Potřeboval bych ofic. nebo proste udpate na Fw. 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Potřeboval bych ofic. nebo proste udpate na Fw. 2.71 Tady je http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/18785/EBOOT.PBP_19.2MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Potřeboval bych ofic. nebo proste udpate na Fw. 2.71 Tady je http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/18785/EBOOT.PBP_19.2MB.html A tady ten Eboot.Pbp se má nahrat kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Potřeboval bych ofic. nebo proste udpate na Fw. 2.71 Tady je http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/18785/EBOOT.PBP_19.2MB.html A tady ten Eboot.Pbp se má nahrat kam? X:psp/game/update/eboot.pbp ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Potřeboval bych ofic. nebo proste udpate na Fw. 2.71 Tady je http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/18785/EBOOT.PBP_19.2MB.html A tady ten Eboot.Pbp se má nahrat kam? X:psp/game/update/eboot.pbp ;) Díky za radu ale, když to tam nahraju a poté chci spusti napíše mi to- This Game cannot be started, the data is corupted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Dobré už mi to jde díky všem co pomohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 TAk jsem změnil na fw. 3.03 OE-C, zatím mám malou kartu ale když jsem zkusil stahnou nejaké demo nahral jsem ho a kdyz ho chci spustit tak se objevi jen černa obrazovka a bud se vypne nebo se vrati do menu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 TAk jsem změnil na fw. 3.03 OE-C, zatím mám malou kartu ale když jsem zkusil stahnou nejaké demo nahral jsem ho a kdyz ho chci spustit tak se objevi jen černa obrazovka a bud se vypne nebo se vrati do menu :cry: A kams to daval...:lol:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 TAk jsem změnil na fw. 3.03 OE-C, zatím mám malou kartu ale když jsem zkusil stahnou nejaké demo nahral jsem ho a kdyz ho chci spustit tak se objevi jen černa obrazovka a bud se vypne nebo se vrati do menu :cry: A kams to daval...:lol:? do psp game,game150,game303 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 TAk jsem změnil na fw. 3.03 OE-C, zatím mám malou kartu ale když jsem zkusil stahnou nejaké demo nahral jsem ho a kdyz ho chci spustit tak se objevi jen černa obrazovka a bud se vypne nebo se vrati do menu :cry: A kams to daval...:lol:? do psp game,game150,game303 To je divny v GAME nebvo v GAME150by to melo jet.......... :?: Ted nevim jestli to pomuze ale treba to jeste skus dat do nejake slozky...?Jako X:/GAME(nebo GAME150)/"nejaka slozka"/EBOOT.......? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 TAk jsem změnil na fw. 3.03 OE-C, zatím mám malou kartu ale když jsem zkusil stahnou nejaké demo nahral jsem ho a kdyz ho chci spustit tak se objevi jen černa obrazovka a bud se vypne nebo se vrati do menu :cry: A kams to daval...:lol:? do psp game,game150,game303 To je divny v GAME nebvo v GAME150by to melo jet.......... :?: Ted nevim jestli to pomuze ale treba to jeste skus dat do nejake slozky...?Jako X:/GAME(nebo GAME150)/"nejaka slozka"/EBOOT.......? bohužel to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 TAk jsem změnil na fw. 3.03 OE-C, zatím mám malou kartu ale když jsem zkusil stahnou nejaké demo nahral jsem ho a kdyz ho chci spustit tak se objevi jen černa obrazovka a bud se vypne nebo se vrati do menu :cry: A kams to daval...:lol:? do psp game,game150,game303 To je divny v GAME nebvo v GAME150by to melo jet.......... :?: Ted nevim jestli to pomuze ale treba to jeste skus dat do nejake slozky...?Jako X:/GAME(nebo GAME150)/"nejaka slozka"/EBOOT.......? bohužel to nejde Tak to uz fakt nevim...ale mam jednu radu vykasli se na demo a stahni si celou hru...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 TAk jsem změnil na fw. 3.03 OE-C, zatím mám malou kartu ale když jsem zkusil stahnou nejaké demo nahral jsem ho a kdyz ho chci spustit tak se objevi jen černa obrazovka a bud se vypne nebo se vrati do menu :cry: A kams to daval...:lol:? do psp game,game150,game303 To je divny v GAME nebvo v GAME150by to melo jet.......... :?: Ted nevim jestli to pomuze ale treba to jeste skus dat do nejake slozky...?Jako X:/GAME(nebo GAME150)/"nejaka slozka"/EBOOT.......? bohužel to nejde Tak to uz fakt nevim...ale mam jednu radu vykasli se na demo a stahni si celou hru...:) doufám že to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 je někdo kdo má fw. 3.03 OE-C a rozjel dema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 je někdo kdo má fw. 3.03 OE-C a rozjel dema? jo vsichni :) a jinak vitam noveho Zlinaka 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 je někdo kdo má fw. 3.03 OE-C a rozjel dema? jo vsichni :) a jinak vitam noveho Zlinaka 8) Doufal jsem v odpoved Ne,Nikdo :lol: Bohužel.Jo zlín je nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 je někdo kdo má fw. 3.03 OE-C a rozjel dema? jo vsichni :) a jinak vitam noveho Zlinaka 8) Rozhodně si mě nepotěšil!! :lol: :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AW3R Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Nechtěl by mi někdo poradit s tím demem, než mi příjde karta tak musím něco zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AW3R
Čau všichni, je to dosti lamácky dotaz ale já jsem asi po 1roce zapl PSP a mám Fw. 2.60 dá se na tom hrát iso hry?Nebo spíš tak nejde to předělat na jinou verzi?Když tak díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts