Torfic.90 Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Pls, potřebuju poradit: Mam nahranej CF 3.10 OE-A' a chci si tam dát vlastní XMB menu, ale bohužel už to nejde. Proto mě zajímá jak můžu downgradovat na 3.03 OE-C. Tady na fóru sem to nenašel a na netu už vůbec ne. Dik moc za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Pls, potřebuju poradit:Mam nahranej CF 3.10 OE-A' a chci si tam dát vlastní XMB menu, ale bohužel už to nejde. Proto mě zajímá jak můžu downgradovat na 3.03 OE-C. Tady na fóru sem to nenašel a na netu už vůbec ne. Dik moc za pomoc Přes recorvery menu to hodíš na 1.5 a pak znova na jakejkoliv CF(je to třeba napsaný uprage 2.71 se A,B,C atd.) Ale stim XMB ti neporadim to se asi tim nespravý nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 podivej se na navod na 3.03 oe-c tam mas dole napsany jak se pres recovery vratit na 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 downgrade na 1.5 a upgrade na 3.03OE-C tady najdes oboje, jak downgradovat na 1.5 najdes dole, a upgrade na 3.03OE-C je nahore ;) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7862&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 downgrade na 1.5 a upgrade na 3.03OE-Ctady najdes oboje, jak downgradovat na 1.5 najdes dole, a upgrade na 3.03OE-C je nahore ;) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7862&start=0 Přesně tak,líp bych to neřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Torfic.90 Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 dik moc, už to mam hotovy a ikony fachaj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Torfic.90
Pls, potřebuju poradit:
Mam nahranej CF 3.10 OE-A' a chci si tam dát vlastní XMB menu, ale bohužel už to nejde. Proto mě zajímá jak můžu downgradovat na 3.03 OE-C. Tady na fóru sem to nenašel a na netu už vůbec ne.
Dik moc za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts