ME3 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Cau potreboval bych poradit...mam samsung t240hd,ktery ma Full HD rozliseni,ale kdyz zvolim program Nova HD ci CT1 HD (oboje jedou zatim jako test,ale to asi neni pro muj problem dulezite)tak mi obraz nenabehne a napise mi to pres obrazovku "HD NENI PODPOROVANO". Tak bych se chtel zeptat cim to je?Protoze na xboxu mi to normalne jde 1080p,jestli nemam neco nejak nastavit nebo tak... Dik za kazdou radu nebo pomoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 zrejme tvuj monitor nepodporuje hd prijem a jinak nova uz myslim ze neni test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 me to pise to samy nejsem si jisty ale nova HD je placena treba O2 TV to ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Cau potreboval bych poradit...mam samsung t240hd,ktery ma Full HD rozliseni,ale kdyz zvolim program Nova HD ci CT1 HD (oboje jedou zatim jako test,ale to asi neni pro muj problem dulezite)tak mi obraz nenabehne a napise mi to pres obrazovku "HD NENI PODPOROVANO".Tak bych se chtel zeptat cim to je?Protoze na xboxu mi to normalne jde 1080p,jestli nemam neco nejak nastavit nebo tak... Dik za kazdou radu nebo pomoc.... nemaš hd terestrial ( set-top box). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 to spoon: nova hd neni placena o2 tv ji ma v zakladni nabidce programu a digitalně je zadarmo. nova a ct1 vysilaji tusim v mpeg4 a to zrejme nepodporuje tvuj monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.