Cartman182 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Jak se vám líbí tahle hra . mě hodně , mám ji už i dohranou ale zaraju si rád i nějaký samotný zápasy Muj nejoblibenejsi Match je Royal rumber a nej zápasník je Rey Mysterio (619) jak je to u vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 bojovky mě nechytly,leda tak Tekken za Edu (Eddie) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 aj podla mna to je super mlaticka, a super bojovnici su : rey misterio, jeff hardy, big show, mark henry a to su asi vsetci edit: zmen si nazov temi na SmackDown Vs Raw 09 edit: a ja ani neviem ako sa tie veci vyberaju, mne sa to len podari dakedy nahodne vybrat ked nieco spavim s analogom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Jo díky :D Jinak a nejlepší z kariernich zapasu je Lader (Zebrik) a nebo jak vytahuješ ty věci z pod ringu :D EDIT : Mikrooo : musíš k tomu ringu uplně a potom X + analog ;) směrem dolu tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Muj nejoblibenejsi bitkari: REYYY MYSTERIOOOOO(six one nine)-finisher a UNDEEEERRRTAKEEER (TOMBSTONE PILEDRIVER)-finisher Ty sou fakt good nejvic rey. Karrieru hraju s undertakerem a road to wrestelmania hraju s reyem v tag tymu s batistou Nejoblibenejsi typy zapasu: ECW EXTREME RULES, STEEL CAGE, TABLE a ROYAL RUMBLE. BTW: JE TO FAKT SUPEEEER HRA, a JOHN CENA je tky celkem good. offtopic: Sledujete to nekdo v TV?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 tu hru sem mel čest hrat a je opravdu good nej hrači: 1)batista 2)randy orton 3)rey misterio 619 4)undertaker 5)edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 citace z TV: BATISTA IS ALL POWER, BATISTA IS UNCAGED ANIMAL AND HIS BATISTA BOMB IS UNLEASHED koukam na nova sport na RAW vetsinou tam batista hraje kazdej vecer. ta citace je pravdiva :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Jj na nova sportě to bývá jen nevím kdy (mohl bys mi to pls napsat?:D ) Jinak já sem na foru kde sou ty zápasy hned druhý den na netu a sou tam odkazy na dívání se :) Jinak Ten Finisher Undeertakerovi už zakázali ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 cartman: to je skoda, ale fandim mu stejne (proc mu to zakazali?? to to bylo tak brutalni?? na Nova sport to je kazdy utery, ale nekdy se stane ze to de pozdejc jako vcera (slo to od 23:55)Vetsinou to je ale v utery ve 22:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Jj , šlo havně o tu krev .... , nebyl jedinej zápasník , kterej by to ustál bez kapky krve Jinak potřebuji radu .... Včera sem si to zahrál dohrál sem "road to Warestelmania " s Rey Mysterio a Batista ... a odemkl se mi Vince McMahoon , ale když sem to dohrál s Johnem Cena , tak se mi neodemklo nic , nevíte proč ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 koukni sem:http://psp.ign.com/objects/142/14242652.html Tady mas info o RTWM(road to wrestlemania) aj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Protože když hraješ s jakymkoliv Wrestlerem, tak u některejch zápasů máš určitý úkoly. Ty když splníš tak něco odemkneš. Já s Johnem Cenou odemknul jednu postavu a jednu arénu. Eště sem to nedohrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branzik Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mam dotaz ohledne carrer,kdyz si vytvorim vlastniho bojovnika jak mu nastvim KO chvat atd..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Když dohraješ RTWM s Cenou, tka dostaneš ten armádní jeap, kterej si muzes dat do entrence ... Aspon tak to je na Xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Když dohraješ RTWM s Cenou, tka dostaneš ten armádní jeap, kterej si muzes dat do entrence ... Aspon tak to je na Xboxu čaute hoši,no ja sem hral jen 08 na PS2 a super pařba .. bratranec má 08 i 09 na PSP a prej že PSP je luxus,bitky v šatnach atd:) takže mužu doporučit:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Já Wrestlemaniu za Johna dohrál a Jeap sem nedostal... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Ja RTWM dohral s undertakerem, CM punkem a mam rozehranou batista a rey a triple H pak dam johna cenu a pak nejvetsi lamu ve WWE (CHRIS JERICO) se CM punkem uz jsem tky odblokoval bitku satne (to je nej prdel :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 som si stiahol 100 percenti save a mastim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 som si stiahol 100 percenti save a mastim to A to si řikáš PSP hráč?Nesnášim takovýhle týpky co si prostě jenom stáhnou save...nechápu jak vás to může bavit? Takovouhle hru stojí za to dohrát sám :blink: což platí vlastně o všech PSP hrách :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 len sa mi nechcelo hrat , 08 som presiel a toto sa mi nechcelo tak som si stiahol save, a uz som dost hier presiel 100percentne na psp napr. simpsonovcov,manhunta,flatouta,resistance demo(11x XD) gta vca atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Tak když se ti to nechtělo hrát, tak proč jsi to vůbec stahoval do PSP :roll::-x Jinak já tu hru ještě nedohrál, ale pařim jí s kámošem po ad-hoc a to je teprv sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Mno ja dneska dodelam svoji 3RTWM za Triple H a pak si dodelam reye a pak du na CENU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 me teda osobne vic bavi def jam ae zas ve wrestlingu sou hodne dobry tricky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Alias/Blaze Ten finisher jak si říkal e má nový ... tak je aji ve Smackdown Vs raw 09 ;) stačí když je na zemi tak dát finisher ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 To ja wim kdyz diky tomuhel finishru vyhravam matche (hlavne diky tomuhle) voni daj skoro na 90% po tomhle utoky GIVE UP :D a CM PUNK ma taky submission tohohle typu, ale jinak vypada a taky skoro dycky give up :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.