Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Je to scénář , jako každý jiný match a každá jiná věc ;) .... , ale aspoň se nikoho nesrali :D a bylo jim jedno co dělají

Tak jasne, ale jak tam udelali ten druhej stul s tou babkou seniorkou to bych zvracel. CENU A AUNDERTAKERA NA NE :D

Si ted vytvaris ruzny hrace do SVR08 a uz tam mam big showa big daddy v a ted sem si udelal Hellboye :D

Guest rey5757
Odesláno

dudley boys jsou sraby vždycky zapasi proti slabším a nebo proti ženskym skuste si představit dudley boys vs. rey misterio s batistou ti by je rozjebal/i

Guest rey5757
Odesláno

Jo ale ja tady nemluvim o hardy boyz ale o silnějších jednotlivcích kteří jsou každym rokem žhavymi kandidaty na ziskani titulu

například edge,rey misterio,randy orton,batista či john cena

a nawic jsou to bečky a taky se neuměj hejbat

Odesláno
Hardy boyz uz nejsou od royal rumble09. Matt me nasral jak utocil ja Jeffa mno. Ale co nadelas.

zase ale budou jde jenom o storyline, jinak myslim ze se vsichni schodnem ze the rock byl best

Alize : vím o tom ;)

Rey : Asi stále nechápeš , že oni dělají to co sem jim napíše na papír :D , čily o tom jestli se uměj hejbat bo ne , oni nerozhodují , chvaty jim taky vybírají ....

oni ale taky improvizujou treba mysterio byl v RR 06 v ringu 62:36 minut jestli me pamet neklame

Odesláno
zase ale budou jde jenom o storyline, jinak myslim ze se vsichni schodnem ze the rock byl best

Ano THE ROCK byl třída

(BTW jukni se na to moje forum uz jsem ti ho udelal :D)

oni ale taky improvizujou treba mysterio byl v RR 06 v ringu 62:36 minut jestli me pamet neklame

Neklame Rey si to dal. Bejt v ringu 62minut by se mi nechtelo xD

Guest rey5757
Odesláno
wrestling je celej hranej vubec tomu nerozumite vse ma svuj scenar...:roll:a nejsou to ''hraci'' ale zapasnici po pripade herci

podle oblibenosti a prodejnosti ruznych darkovych predmetu se vybira vitez...aby jim to vic vydelalo proto je napr. john cena majitelem WH titulu...vse je o penezich

nepovidej:ja myslim že to tady keždej vi ale některe udery opravdu boli to mi věř hlavně tlc matche a jak teda vysvětlíš undertakeruv zavěrečny uder.

neříkam že to neni nasymulovane ale říkam že ty střety opravdu boli kdyby to bylo doopravdy tak by jich byla polovina už davno mrtvych.:roll:8)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu