Mígl Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 V Mega topicu je batlefield b.c. v PAL...pujde mi normálně? Nebo jakej je v tom rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 zadnej.pal je pro evropu coz sme my a free je pro vsechny takze v pohode edit:jinak na tu otazku:jo pude ti to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Dík,to jsem cntěl slyšet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Dík,to jsem cntěl slyšet...jj nz thx by neuskodilo, i kdyz za tohle ani to thx nestoji:lol::lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 PAL=Evropa(hry které pojedou na evropských konzolích) NTSC=Amerika(hry které pojedou pouze na Amerických konzolích) Religion Free=Volná(hry které pojedou na jakýchkoliv konzolích) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mígl
V Mega topicu je batlefield b.c. v PAL...pujde mi normálně? Nebo jakej je v tom rozdíl?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts