netix Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Zakládáme s N1cCem nový časopis zabývající se hlavně Cz/Sk rap scénou... Myslím si že šanci máme...máme jedinou konkurenci a to Bbarák...(nestojí za nic :D a nikdo ho nemá rád xD) Hledáme vše ! Grafiky Lidi na recenze Sponzory atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 sry za OT, ale nechapu, jak muzes rict ,,mame jedinou konkurenci a to Bbarak,, Jak muzes tvuj budouci projekt srovnavat s papermagem s desetitisicovym nakladem/ctenosti? Trochu prestrelene idealy, nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 sry za OT, ale nechapu, jak muzes rict ,,mame jedinou konkurenci a to Bbarak,, Jak muzes tvuj budouci projekt srovnavat s papermagem s desetitisicovym nakladem/ctenosti? Trochu prestrelene idealy, nemyslis? No... on to Netix bere zatim příliš vážně ale má pravdu že nic jiného tady neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jo asi to beru vážně ale proč se nechytnout šance ještě předtím než se jí chytí někdo jinej ? Já sem asi snílek ale nikdy neříkej nikdy ;) Stačí pár rozhovorů se známejma lidma a je to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Mozna bys mel prvne poradne zauvazovat...je neco jinyho delat ,,casak,, o PSP tady pro forum a poustet se do takovejch veci, jako ,,konkurence Bbaraku,,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Od teď pouze lidi co se chtějí přidat....NoLimit jestli ti to moc vadí napiš mi pm...můžem si o tom klidně psat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Achjo...koukam, ze sis to nevylozil moc dobre...ja te od toho neodrazuji, natoz aby mi to vadilo, jen jsem chtel malinko usmernit tve nadseni jinym smerem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 vzal bys me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 NOlimit kritizuj až taky něco budeš zakládat myslim ze jak se do toho pusti netix a spol ma to budoucnost :) takže držim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Hele NOLimit vam tady do toho muze nejvic mluvit....Más zkusenost s check.pointem...takže klid chlapci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 vzal bys me? Určitě,pošli mi pm-kou nějakou recenzi na album vydany roku 2008(Hip hop/Rap) z těhle věcí....: Opak-Otvorenie Ideafatte-Mezitím Iscream boyz-Iscream Mixtape vol.2 Čistychov-Posledný Doberman H16-Čísla nepustia Bacil-Pozia Ulice Bushido-Heavy Metal Payback Lil' Wayne - Tha Carter 3 Eminem - Black Juice Kanye West - 808s & Heartbreak 50 Cent - Get Up The Game - Blokk Monster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 NOlimit kritizuj až taky něco budeš zakládat myslim ze jak se do toho pusti netix a spol ma to budoucnost :) takže držim palce ...kdybys aspon vedel, kdo jsem, prestal bys mit tyhle kecy - shut up! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ...kdybys aspon vedel, kdo jsem, prestal bys mit tyhle kecy - shut up! jo si opravdu ale opravdu cool :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Prestan to resit..jestli chces netixovi pomoc, pomoz mu, ale nepln to tady temahle postama, my uz sme si s netixem vse vysvetlili, tak proc to patlas dal, nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 kdybych vedel ze uspejete a mely ste sponzory tak do toho du sice rap nejak zas tak nemam na prvnim miste ale obcas poslechnu :) a posledni dobou i vic a mit penize tak udelam sponzora :D tak trochu se znam s DeFuckTo obcas je potkavam Jazzyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.