spore Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Instaloval jsem wow u kamaráda a stáhlo se mi patche až o 3.0.3 místo 2.4.3 které jsem chtěl pokoušle jsem se patch odstranit ale nelo mi to.Porďte rosim někdo:thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Patch, logicky, nelze odstranit, protože přepíše soubory. Musíš hru znovu nainstalovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 tam by mel byt nejaky repairer,, ktery kdyz spustis tak ti to shodi na zakladni verzi ja uz to pres to downgradoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cruel97 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 vyřeš to tím způsobem že si všechny potřebný patche stahni na dvd nainstaluj mu to přepiš realm list a řekni mu ať nespouští launcher (taky to tak dělám jo a ať to nespouští přes ikonu na ploše)to ho vyhodí ihned do launcheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mačo Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 repairer to 2.0.1 nebo jak udelej si launcher a mas to .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 ...řekni mu ať nespouští launcher (taky to tak dělám jo a ať to nespouští přes ikonu na ploše)to ho vyhodí ihned do launcheru staci na tu ikonu RMB, vlastnosti a misto launcher.exe napises wow.exe :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mara_blind Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 omg staci pustit soubor REPAIR ten ti to opravi do patche z jakym si hru nainstaloval ... pak pust znova launcher a az uvidis ze mas patch 2.4.3 a chce te to hodit na dalsi tak jednoduse launcher zavri .. a wowko puste prez ikonu WOW.EXE ne prez LAUNCHER.EXE :roll: jestly se ti prez launcher nebude nic chtit stahovat tak si je jednoduse najdi na netu ... btw: lachtan LOL ty asi wowku moc nerozumis ne ? :-d (vsechno de kdyz se chce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 nemuze vedet vsechno :) treba to hraje rekreacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spore
Instaloval jsem wow u kamaráda a stáhlo se mi patche až o 3.0.3 místo 2.4.3 které jsem chtěl pokoušle jsem se patch odstranit ale nelo mi to.Porďte rosim někdo:thanks:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts