ec300 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Ahoj, nejde mi spustit hra z UMD, v pravém dolním rohu bliká kolečko (asi znamená disk založen) , ale hra se nenačte. Je to v nastavení Recovery Menu (VHS). Před Flashem mechanika četla. Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ne VHS ale VSH. A v tom VSH nastav ten umd iso mode (nebo nak tak) na normal a snad to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ec300 Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ne VHS ale VSH. A v tom VSH nastav ten umd iso mode (nebo nak tak) na normal a snad to pujde. to jsem zkoušel a vůbec žádná změna, iso hry jedou v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 zkus: system > system config > umd autostart > on kdyz resetnes psp (select > reset device) a budes mit umd v mechanice, tak by se ti melo samo zapnout a melo by to valit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 UMD ISO MODE s tim nema vubec nic spol.. Nemas to UMD nejak poskrabane, poskozene? Zkus Restore Default Settings z menu. Kdyby to byla chyba regionu, vypsalo by to chybu.. Takze to je dost divne.. Flash/CFW nijak neovlivnuje cinnost UMD.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ec300 Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 zkus: system > system config > umd autostart > onkdyz resetnes psp (select > reset device) a budes mit umd v mechanice, tak by se ti melo samo zapnout a melo by to valit zkusil jsem i format flash1 a reset nastavení, žádná změna, při spuštění s vloženým diskem se zapne, nachvilku se roztočí, pak se vlní plocha bez ikon, akorát bliká kolečko, musím vyndat disk, pak naběhne menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Tak to jedine zkusit reinstall firmware, napr. pres recovery flasher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roku92 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Já vím čim tohle je máš poškozený UMD disc zkus se na něj podívat jestly není nějak poškozený(špinavý disc nebo prohnutý obal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ec300
Ahoj,
nejde mi spustit hra z UMD, v pravém dolním rohu bliká kolečko (asi znamená disk založen) , ale hra se nenačte.
Je to v nastavení Recovery Menu (VHS).
Před Flashem mechanika četla.
Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts