Kyle Reese Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ahoj chcu se zeptat jestli je mozne delat nejak screeny s ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Zatím není způsob jak udělat prtscr, zkus si ten obraz vyfotit :D, je to ale slušná fuška to mi věř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 jedině přes tv kartu v pc ke ktere mas pripojene ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Já myslel že už to je zaimpletovaný v jednom z updatů a že to berou jen nějaký hry nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Já myslel že už to je zaimpletovaný v jednom z updatů a že to berou jen nějaký hry nebo co... Hra to musi podporovat (zatim jde o hry resistance a Linger in shadow) lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kyle Reese
ahoj chcu se zeptat jestli je mozne delat nejak screeny s ps3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts