xDante1986 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 zapnu vložím iso, řekne mi, že video file je broken...jako vždy ....dám ano že chci fixnout ale pak... No Video File Found :(, Patch Cannot BE null, parametr name: path a Video Insertion Failed Iso might be broken.....už se to někomu stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 zkus odinstalovat a nainstalovat znovu treba jinou verzi jinak odpověd na tu otazku co to znamena nevím:) a abych rekl pravdu tak jsem jeste nikdy s muellerem nemusel opravovat žádnou hru a to jcih mám dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 jo me nenaslo to video soubor na to aby to opravil proto sem se s tim ***** a stahl jsem neco jineho ci to samy od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Humr Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 mě to udělalo u colina slo mi to opravit až když jsem si stahnul muller od p.a.c.a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ok a kde ho paco má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ok a kde ho paco má? přesně tady ;) http://www.edisk.cz/stahni/70304/XDVDMulleterBeta10.2.rar_20.88MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 děkuji pacovi už to jde....máš u mě nejen velké díky, ale taky 2000 credits jako bonus a stejně tak i dotyčný co mi poradil jako odměnu 500 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
zapnu vložím iso, řekne mi, že video file je broken...jako vždy ....dám ano že chci fixnout ale pak...
No Video File Found :(, Patch Cannot BE null, parametr name: path a Video Insertion Failed Iso might be broken.....už se to někomu stalo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.