Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fotoaparát pro pokročilého fotografa - rada!

xUltimate

Recommended Posts

Dobrý den,

jsem již pokročilejší fotograf. Doteď jsem fotil s obyčejným foťákem a tak bych chtěl přejít na trochu lepší úroveň. Jelikož chci, aby moje fotky po přetažení do počítače vypadaly alespoň trochu dobře, ptám se, co říkáte na tento fotoaparát?

http://www.stromecek.cz/index.php?op=detail&zid=75357

Informace o fotoaparátu najdete u mě na blogu a to konkrétně zde:

http://kreks.blog.cz/0901/fotoaparat-benq-dc-e800

Předem děkuji všem za rady a poznatky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokrocil? Uz umis smacknous spoust? Jako sorry, ale... :lol:

Ne, pokročilejší není, kdo umí zmáčknou spoušť. Ale rozdíl mezi začátečníkem a pokročilym vidim asi takhle.

Začátečník, když fotí třeba svuj pokoj, je mu jedno, jestli má třeba kousek prstu před objektivem, kdyžto pokročilej si tyhle drobnosti hlídá. Zkrátka začátečnickou a pokročilou fotku poznáš na první pohled ( ten rozdíl ).

Odkaz ke komentáři

Začátečník, když fotí třeba svuj pokoj, je mu jedno, jestli má třeba kousek prstu před objektivem, kdyžto pokročilej si tyhle drobnosti hlídá.

Dovol abych se zasmál :lol: Tohle si hlídám taky a za pokročilýho se nepovažuju...jinak samozdřejmě s foťákem za 2K hezký fotky neuděláš...nejlepší fotky uděláš s digitálníma zrcadlovkama... ale to si připrav nejmíň 15-20K

Odkaz ke komentáři

Každýho hned zajímá kolik to má pixelů ale to není všechno.Velkou roli hraje optika a kvalita celého přístroje.Pokud chceš dělat lepší fotky tak si kup aspoň EVF zrcadlovku (to je zrcadlovka bez zrcátka), nebo opravdovou zrcadlovku.Ten rozdíl je opravdu velký.Sá, fotím na CANON 450D a sem s tím maximápně spokojenej.Záleží na tobě co všechno chceš fotit a jaký s tím máš úmysli.Jo a málem sem zapoměl: Řikat si pokročilejší fotograf,to chce velkou odvahu-u tohodle koníčku když nemáš doma vybavení aspoň za 50 000 a min. 10 let zkušeností tak nejseš nic(tohle berte z nadhledem :lol::lol::lol::lol:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu