Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

jsem již pokročilejší fotograf. Doteď jsem fotil s obyčejným foťákem a tak bych chtěl přejít na trochu lepší úroveň. Jelikož chci, aby moje fotky po přetažení do počítače vypadaly alespoň trochu dobře, ptám se, co říkáte na tento fotoaparát?

http://www.stromecek.cz/index.php?op=detail&zid=75357

Informace o fotoaparátu najdete u mě na blogu a to konkrétně zde:

http://kreks.blog.cz/0901/fotoaparat-benq-dc-e800

Předem děkuji všem za rady a poznatky!

Odesláno
Pokrocil? Uz umis smacknous spoust? Jako sorry, ale... :lol:

Ne, pokročilejší není, kdo umí zmáčknou spoušť. Ale rozdíl mezi začátečníkem a pokročilym vidim asi takhle.

Začátečník, když fotí třeba svuj pokoj, je mu jedno, jestli má třeba kousek prstu před objektivem, kdyžto pokročilej si tyhle drobnosti hlídá. Zkrátka začátečnickou a pokročilou fotku poznáš na první pohled ( ten rozdíl ).

Odesláno
Začátečník, když fotí třeba svuj pokoj, je mu jedno, jestli má třeba kousek prstu před objektivem, kdyžto pokročilej si tyhle drobnosti hlídá.

Dovol abych se zasmál :lol: Tohle si hlídám taky a za pokročilýho se nepovažuju...jinak samozdřejmě s foťákem za 2K hezký fotky neuděláš...nejlepší fotky uděláš s digitálníma zrcadlovkama... ale to si připrav nejmíň 15-20K

Odesláno

Každýho hned zajímá kolik to má pixelů ale to není všechno.Velkou roli hraje optika a kvalita celého přístroje.Pokud chceš dělat lepší fotky tak si kup aspoň EVF zrcadlovku (to je zrcadlovka bez zrcátka), nebo opravdovou zrcadlovku.Ten rozdíl je opravdu velký.Sá, fotím na CANON 450D a sem s tím maximápně spokojenej.Záleží na tobě co všechno chceš fotit a jaký s tím máš úmysli.Jo a málem sem zapoměl: Řikat si pokročilejší fotograf,to chce velkou odvahu-u tohodle koníčku když nemáš doma vybavení aspoň za 50 000 a min. 10 let zkušeností tak nejseš nic(tohle berte z nadhledem :lol::lol::lol::lol:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu