crabman Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Ahojte lidi, mam DSTT a dokoupil jsem si ezflash 3v1 a stahnul jsem si Opera Browser. Ale kdyz ho spustim tak to po me porad chce ten Expansion ram. Nevite jak aktivovat ten ezflash aby to spolupracovalo s tim Opera Browserem? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Stahni si (Rudoplhuv) ExpLoader na gbatemp.net .. nebo kdekoliv jinde a spust ho, Rkem najed na posledni menu a vyber Expansion RAM, potvrd Ackem, DSko se restartne a pak spust operu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crabman Odesláno Leden 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 diky. Ale nevim ktery presne je pro DSTT. Stahnul jsem si jeden ale ten mi nejede. Nevis prosim ktery je pro DSTT kartu. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crabman Odesláno Leden 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Tak uz se mi podarilo stahnout GBA_ExpLoader_058b. Spustim ho a najedu Rkem na Expansion RAM. Zmacknu Acko a provede se SoftReset. Pak spustim OPERU Browser ale ta mi zahlasi, ze zadny Expansion RAM neni a musim to vypnout. Pouzivam YS MENU. Ne originalni DSTT menu. Nevite proc OPERA nenajde tu Expansion RAM? Nekde jsem postrehl ze se mozna musi provest nejake DLDI... ale to nevim co to je a jak to udelat.... diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crabman
Ahojte lidi,
mam DSTT a dokoupil jsem si ezflash 3v1 a stahnul jsem si Opera Browser. Ale kdyz ho spustim tak to po me porad chce ten Expansion ram.
Nevite jak aktivovat ten ezflash aby to spolupracovalo s tim Opera Browserem?
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts