martingt Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Ahoj , funguje vam stranka blackkats games? Ja kdyz napisu do vyhledavace stranku www.blackcats-games.net tak me to presmeruje nekam jinam . Na strance je obrazek rozebranyho disku a nejaky nesmysli. Funguje to nekomu nebo maj nejakou poruch. Dik za odpovedi . :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 nefunguje...vypadek si nemyslim....buď zrušená stránka nebo přesun jinam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 To je ochrannej systém BCG...než tuhle ochranu udělali,měli napsáno,že si máš vygenerovat nějakéj kód...ten si stačilo opsat,a teď ho vložíš do toho políčka co tam máš...pokud sis ho vygeneroval,ale nepamatuješ,tak dej do toho políčka "recover" a vyběhne Ti dole tabulka na mejl,tam ho zadáš a příde Ti ten kód na mejl...pokud sis ho nevygeneroval,máš smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martingt Odesláno Leden 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Dikas uz , mi to jede , vetsinu zprav ktery mi prijdou od admina blackcatu tak nectu a hned mazu a tet jsem to malem pros... . Jeste jednou diiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.