wizzy Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Zajimalo by me jestli bude nejaky a nebo kdo by mi pomohl to uskutecnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Zajímalo by mně k čemu ti to bude? CO se tam jako bude dít.. Přijde mi zbytečny dela sraz lidi s xboxem, když se tam stejne nebude hrat a jenom povídat, to se muže delat klidne tady na fóru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 tak je tu sraz psp tak jsem myslel ze bude i x 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 no jo,ale PSP můžem vzít s sebou, Xka těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 nehledě na to,že s kým chci pokecám a nemusím jezdit 400 km :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 taky si myslim ze nesmysl :)))) ikdyz by byla dobra akce zamluvena hospoda s x lcd hd a u toho fronty majitelu xboxu na pareni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.