conter Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Otázka je jednoduchá :D máte zájem o videoklipy do vašich Touchů a iPhonů ?:D Mám jich tu pár, převedu je do formátu na ipod a upnu... dám je na nějakej server ... newim třeba czshare,rapid (kdyz mi pujci nekdo PA na uploadovani aby tam soubory vydrzeli co nejdyl ... ) nebo napište kam by jste to chtěli upovat :D Taky napište jestli to chcete balit do archívů nebo přímo upovat aby se to dalo stahovat přímo do iPodu(jestli to nějak jde,nezkoušel jsem) :D Kvalita je slušná a seznam je zde a jiný videoklipy zatím nemám: Avril_Lavigne_-_Fuel (z koncertu) Avril_Lavigne_-_When_Youre_Gone Cascada - A never ending dream Daniel_Powter_-_Bad_Day Daughtry_-_OverYou Enya_-_MayItBe Fergie_-_Big_Girls_Don_t_Cry Hilary_Duff_-_Beat_Of_My_Heart Jay-Z___Linkin_Park_-_Numb-Encore (z koncertu) JoJo_-_Too_Little__Too_Late Katy Perry - I Kissed A Girl katy_perry - hot_n_cold Kelly_Clarkson_-_Breakaway Leona lewis - Run 2008 Natasha Bedingfield - These Words Nickelback_-_How_U_Remind_Me Nirvana_-_Smells_Like_Teen_Spirit Paris_Hilton_-_Nothing_in_this_World Peran_-_We_Want_To_Be_Free Red_Nex_-_Cotton_Joe Rihanna_feat.Jay_Z-Umbrella T.I .ft Rihanna - Live your life :D:);) EDIT: možná později i nějakej filmeček a new klipy, jak bude čas a zájem, kdo ví :D První klip na ukázku :D screeny snad nejspou potřeba :D Katy Perry - I kissed a girl http://czshare.com/524281/_HEV/Katy_Perry___I_Kissed_A_Girl.mp4 Nirvana - Smels like teen spirit http://czshare.com/524888/x_8B/Nirvana___Smells_Like_Teen_Spirit.mp4 Bernard Polar Bear 2007 Tady jeden díl na ukázku: a takovýhle dílů je v tomhle videu hodně :D prostě já newim 20? dílů dohromady ( PSP verzi seženete v odkazu co mám v podpisu :);) ) http://czshare.com/527033/T3uy/Bernard_polar_bear_2007.mp4 Citovat
GameEs Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Bral bych nirvanu, a jinak.. můžu začít taky konvertovat a přidat se s uploadem :D edit. z mýho last.fm mě můžeš upnout cokoliv jestli něco máš :D:D www.last.fm/user/GameEs edit2: nj ty lenochu líná :dozey:(xD) TOHLE MŮŽU UPNOUT: když něco z toho upnu, ze seznamu to smažu.. Sum 41 - In Too Deep, Pieces, Walking Disaster, Underclass Hero, The Hell Song, Fat Lip, Handle This, Makes no Difference, Motivation, Pain For Pleasure, With Me + plno živáků.. Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Avril Lavigne - Girlfriend (:D) Billy Talent - Fallen Leaves Billy Talent - Red Flag Europe - The Final Countdown Evanescence - Lithium Evanescence - Call Me When You are Sober Linkin Park - Breaking the Habit Linkin Park - In The End Linkin Park - Live At Rock Am Ring 2007 (20 minut) My Chemical Romance - Teenagers Zebrahead - Playmate of The Year MŮJ UPLOAD: Green Day - Wake Me Up When September Ends http://rapidshare.com/files/187775304/Wake_Me_Up_When_September_Ends.mp4 Green Day - Holiday http://rapidshare.com/files/187786608/Green_Day_-_Holiday.mp4 Citovat
conter Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Přidána Nirvana ...:D nemá ale zrovna nej kvalitu ale dívat se na to dá :D btw. pište jestli máte zájem o upload nebo aspoň THX ať vim jestli upovat :) EDIT: jen to co je seznamu,buď si řekni nebo nic:D EDIT2: Teď jdu převést Bernard Ploar Bear DVDRip 2007 a pak ho upnu :);) jinak kdyz budete chtit klip napiste... Citovat
kingondra007 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 nechtěl bys pomoct bracha ma ipod a ja mu convertuju filmy pokud bys chtěl není problém Citovat
GameEs Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Přidal sem seznam svejch videoklipů a přijímám requesty.. Citovat
conter Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Přidal sem seznam svejch videoklipů a přijímám requesty.. Tak sem rovnou házej všechny Sum41 a GreenDay ( :lol: ) a co nejdřív! :lol: xD btw. dělám to v Xvid4PSP předpokládám že ty taky :);) Citovat
kingondra007 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 pokud ses ptal mně tak jo Citovat
conter Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 pokud ses ptal mně tak jo Jo na tebe to bylo taky :D Tak sem dej nějakej film na ukázku :) a napis kdyztak co mas v planu sem dat :D berem vsechno krom péčka xD Citovat
Zachary Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2009 GameEs: Můžeš kdyžtak upnout : Linkin Park - In The End My Chemical Romance - Teenagers Billy Talent - Red Flag Billy Talent - Fallen Leaves Conter, GameEs: Kdyžtak kdo by měl tak nějaký další Green Day a Nirvanu... :D :thx: dám určo za cokoli... Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2009 Jezis, takovy popovy sracky xD Nechcete nekdo upnout (nejlepe vsechny) videoklipy The Prodigy, at se z tohoto topicu stane neco hodnotneho? Muzete taky neco od Mobyho, popr. nejakej DnB.. Jen ne pop proboha :D Citovat
NexusWright Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2009 Trošku delší videoklip... xD Abingdon Boys School Live koncert xD Nabízim credits a zahrnu thx xDD Citovat
conter Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 Anonym ...nemůžu za to že seš omezenej jen na jeden hudební styl :dozey: To jsou prostě jen klipy co jsem našel ... nikomu sem to nenutil ... jinak vidim že zájem neni tak dále už asi upovat nebudu ... Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 Ne, nejsem zdaleka omezeny na jeden styl.. Moje last.fm o tom vypovida :dozey: HipHop, Landa, The Prodigy, DnB a elektronicka hudba + trance a i neco z techna.. to si myslim, ze je dost rozmanite a rozhode se tomu neda rikat omezene :roll: Proste jen neposloucham shity, co hraji na 90% CZ radii a co poslouchaji skolacky na ZS.. Avriiiiillllll xD Citovat
ScRyX Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 Hmm mozno ste o tom nevedeli, ale vela klipov najdete na youtube, stale sa aj zvacsuje pocet tych v HQ, staci si skopirovat link, ist na www.keepvid.com, zvolit stiahnutie mp4, a to co sa vam stiahne mate vo vynikajucej kvalite pripravene rovno na transfer do iPhone/ iWhatever....ziaden convert. P.S.: avril nie je pre skolacky :) je*nuti pubertaci u nas pocuvaju slovensky hip-hop(s ceskym to je asi podobne xD) a nazyvaju to hudbou :cheesygrin: Citovat
Zachary Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 Jestli prehrava MP4:D...jo melo by :) Citovat
^ToMmY^ Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Avril Lavigne - Girlfriend (:D) Billy Talent - Fallen Leaves Billy Talent - Red Flag Blink182 - All the small things Citovat
GameEs Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Jezis, takovy popovy sracky xD Nechcete nekdo upnout (nejlepe vsechny) videoklipy The Prodigy, at se z tohoto topicu stane neco hodnotneho?Muzete taky neco od Mobyho, popr. nejakej DnB.. Jen ne pop proboha :D kdo tě nutí to stahovat ? :dozey: jinak nesouhlasím s tím pop.. u mě není kromě Avril a snad tý Evanesce nic pop :dozey:.. další co můžu upnout: všechny videoklipy od Blink 182 :D. Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 kdo tě nutí to stahovat ? :dozey: jinak nesouhlasím s tím pop.. u mě není kromě Avril a snad tý Evanesce nic pop :dozey:..další co můžu upnout: všechny videoklipy od Blink 182 :D. Jo, delej dalsi OT, to se hlavni od juniora hodi :roll: .. to nemuzu mit vlastni nazor? Proste jsem jen zazadal o neco jineho, kdyz uz jste se ptali, co sem dal hazet, tak jsem napsal.. chyba, musim drzet hubu, krok a chtit popove naloze - ano je to pop (Katty Perry, Rihanna, Paris Hilton :roll: ...), je jedno, ze pro Tebe to neni, ale pop to je, je to jasne popularni a jsou to v cz radiich ohrane prehrane hity.. Tak se laskave priste neptejte davu, jestli by nahodou nemel nazor a nechtel neco jineho - pak si totiz nekdo muze myslet, ze muze projevit svuj vlastni nazor :dozey: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.