Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CS:Source i 1.6 ERROR

mattysx

Otázka

Kdzy yapnu cs je jedno jake a pripojim se na server nebo zalozim tak mi to asi v pulce nacitani schodi na listu a rekne hl2.exe error.Toto mi to dela od doby co jsem preistaloval system kvůli viru před tím sem byl vasnivi hráč.Ale divné je jeste to ze mám hru tf2 přes steam a tam mi to nepíše tak prosím poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Kdzy yapnu cs je jedno jake a pripojim se na server nebo zalozim tak mi to asi v pulce nacitani schodi na listu a rekne hl2.exe error.Toto mi to dela od doby co jsem preistaloval system kvůli viru před tím sem byl vasnivi hráč.Ale divné je jeste to ze mám hru tf2 přes steam a tam mi to nepíše tak prosím poradte

Nevím jestli je to to stejné,ale vždycky jsem hrál CS Source jako non-steamoý hráč a vše mi šlo bez problémů.Pak opravovali ty www.tweetyservers.com,já sem CS odinstaloval a tedka když ho nainstaluju a otevřu CS Source tak mě to vyhodi na pplochu a napíše : soubor hl2 přestal pracovat ... taky nevím co s tím :roll: Doufám,že sem tě aspoň uklidnil,čau

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu