CrazyDog Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Zdravím, mám problém se přihlásit z druhého PS3 na svůj účet, protože to po mě chce všelijaké udaje včetně kontrolní otázky, kterou jsem zapomněl. Všechny údaje znám, ale tenhle ne. Nevíte jak ho zjistím? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 No, rekl bych, ze od toho je ta otazka kontrolni...abys znal odpoved jen ty a prakticky se nemohlo stat, ze ji zapomenes. Takze podle me zjistit nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 => založ novej účet, nijak to nezjisíš. Nebo zkus brnknout do SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Nezjistis to nijak. Stalo se mi to taky, psal jsem do zastupni firmy SONY v evrope, do Sony v Cechach a vsude mi rekli ze tu informaci nemuzou zdelit, protoze neni jak overit, ze jsem ten co ucet zakladal. Budes si muset vzpomenout, hodne stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CrazyDog
Zdravím, mám problém se přihlásit z druhého PS3 na svůj účet, protože to po mě chce všelijaké udaje včetně kontrolní otázky, kterou jsem zapomněl. Všechny údaje znám, ale tenhle ne. Nevíte jak ho zjistím? Díky za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.