sharky008 Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Udělal jsem tři státy a dál se nic nového neobjeví čím to je??? může to být tím že mám samé bronzové medaile a jen jednu stříbrnou??? Hru mám v Italštině takže tam briefing nerozluštím.....Neví někdo co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 no, ja sem nedosah zadny zlaty... ale on uz je to vazne konec hry ;-) teda podle me...:D uz tam proste nic novyho neni... ono se nekde psalo ze to je kratky no, ale tak pust se do infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 přesně tak,medaile sou snad od nějakých bonusů ale mise to sou všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharky008 Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Hmmm tak to je hooodně krátký, to mě mrzí, ikdyž kde kdo píše že je to kravina mě to bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 ja zatim nemam zadnou zlatou medaili....je to tezky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 ja mam 3zlate medaile a je to lehke na veterana :) na hero sem to este nezkousel...a jinak jsou tam jenom 3 staty bohuzel..ale nej je na tom multiplayer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 pokial pamatam, tak zlate mas len vtedy, ked splnis VSETKY ulohy v danej misii a samozrejme cim rychlejsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 jj mam dve...Kratky to zas tak nebylo...Ale tedka po infrastructute...COOOL :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 takze na Greena mam len 3 zlate celkovo (nebabral som sa s tym, chcel som to cim skor prejst), na Veterana som zatial presiel len prve 3 misie (mam rozohrane ine hry), ale zato vsetky tri na zlato... 8) Ale singleplayer MoH je pomerne slaby, i ked na istu dobu pobavi... nepaci sa mi, ze dlho nic a potom na mna vybehne 5 vojakov... a potom znova nic a potom znova naraz 5-6... ale aspon si clovek natrenuje strelbu na pohyblive ciele... :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.