Fiddy Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 cau mam mega problem chtel sjem vyndat zadni dvirka od umd ale udelal jsem fatalni chybu pri odmontovani displeje sem ulomil z desky jeden ten spoj! ten mensi!(jsou dva pod displejem jeden tlustej a druhej tenkej. To je ten spoj sry za kvalitu: a tady je to misto kde to puvodne bylo: Myslite ze to pujde nejakim zpusobem pripajet? sou tam je 2 miniaturni kontakty!?! A kdybych si musel poridit novou desku tak si musim znova flashnout psp že? pls nejaka dobra duse at mi poradi co s tim sem zoufalej!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 no byt tebou tak si zajdu za nákím elektrikářem a on ti to asi určitě opraví za par korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiddy Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 no byt tebou tak si zajdu za nákím elektrikářem a on ti to asi určitě opraví za par korun Je to v pítchy!Ani nevíš jak sem byl včera z toho v prdeli xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 podle me to musi jit pripajet ale chce to nekoho ca ma kvalitni mikro pajku nebo horkovzdusnou opajku zkus servis s mobilama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiddy Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Sakra a někdo na fóru kdo by byl ochotnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiddy Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 A jetse neco budu to muset znovu flashnoutkdyz si koupim novou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fiddy
cau
mam mega problem chtel sjem vyndat zadni dvirka od umd ale udelal jsem fatalni chybu pri odmontovani displeje sem ulomil z desky jeden ten spoj!
ten mensi!(jsou dva pod displejem jeden tlustej a druhej tenkej.
To je ten spoj sry za kvalitu:
a tady je to misto kde to puvodne bylo:
Myslite ze to pujde nejakim zpusobem pripajet? sou tam je 2 miniaturni kontakty!?!
A kdybych si musel poridit novou desku tak si musim znova flashnout psp že?
pls nejaka dobra duse at mi poradi co s tim sem zoufalej!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts