Kamikaze211 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Ahoj, mám notebook ASUS A6KM a chtěl jsem tam zapojit xbox vga-sub tam je. Normálně jsem to zapojil ale nic se neděje ani při vypnutí. Prostě se mi nepřepne obraz. Nevíte jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Ahoj, mám notebook ASUS A6KM a chtěl jsem tam zapojit xbox vga-sub tam je. Normálně jsem to zapojil ale nic se neděje ani při vypnutí. Prostě se mi nepřepne obraz. Nevíte jak na to?to je jen výstup obrazu z notebooku, nikoliv vstup pro cokoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Tzn že to nepůjde, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Tzn že to nepůjde, což?ne, nepůjde. musel bys mít např. nějaký televizní tuner (analogový) a pak bys to mohl připojit k notebooku. jenže některý tunery umí jen 50Hz a spousta games potřebuje 60Hz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prom Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 bohužel ne. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Tak to si budu muset pořídit klasický kabel na tv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kamikaze211
Ahoj, mám notebook ASUS A6KM a chtěl jsem tam zapojit xbox vga-sub tam je. Normálně jsem to zapojil ale nic se neděje ani při vypnutí. Prostě se mi nepřepne obraz. Nevíte jak na to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts