Kamikaze211 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Ahoj, mám notebook ASUS A6KM a chtěl jsem tam zapojit xbox vga-sub tam je. Normálně jsem to zapojil ale nic se neděje ani při vypnutí. Prostě se mi nepřepne obraz. Nevíte jak na to?
0 kousalik Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Ahoj, mám notebook ASUS A6KM a chtěl jsem tam zapojit xbox vga-sub tam je. Normálně jsem to zapojil ale nic se neděje ani při vypnutí. Prostě se mi nepřepne obraz. Nevíte jak na to?to je jen výstup obrazu z notebooku, nikoliv vstup pro cokoliv...
0 kousalik Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Tzn že to nepůjde, což?ne, nepůjde. musel bys mít např. nějaký televizní tuner (analogový) a pak bys to mohl připojit k notebooku. jenže některý tunery umí jen 50Hz a spousta games potřebuje 60Hz...
0 Kamikaze211 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Tak to si budu muset pořídit klasický kabel na tv.
Otázka
Kamikaze211
Ahoj, mám notebook ASUS A6KM a chtěl jsem tam zapojit xbox vga-sub tam je. Normálně jsem to zapojil ale nic se neděje ani při vypnutí. Prostě se mi nepřepne obraz. Nevíte jak na to?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts