wiver Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Uvazuju o koupi PSP Value pack, uz mam vyhlidle hry, ktere bych si k nemu chtel dokoupit... Jedna se o hru NFS:Carbon a PES 6. Bude mi 32MB karta stacit na ulozeny pozic techto her??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Uvazuju o koupi PSP Value pack, uz mam vyhlidle hry, ktere bych si k nemu chtel dokoupit... Jedna se o hru NFS:Carbon a PES 6. Bude mi 32MB karta stacit na ulozeny pozic techto her??? Na ukladani her ti bohate staci ale nesmis jich mit rozehratych 50... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Uvazuju o koupi PSP Value pack, uz mam vyhlidle hry, ktere bych si k nemu chtel dokoupit... Jedna se o hru NFS:Carbon a PES 6. Bude mi 32MB karta stacit na ulozeny pozic techto her??? jj bude, ale nekupuj si NFS carbon - sou dobry, ale hned dohrany... doporucuji NFS UNDERGROUND a k tomu RIDGE RACER (vyjde to na stejno cenově...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paull Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 to je taky jediny na co ta karta staci,ale jestli mas s PSP i jiny umysly,mel bys uvazovat o vetsi karte.zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 50 her :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 no ja bych to rad pouzival i na neco jinyho, ale pod 7000 to nejde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 když třeba budeš chtít koukat na filmy tak si kup 2 GB.......tu koupíš v bazaru za 1200.....a na prodejher.cz stojí PSP 4999.........takže bych volil tuhle variantu......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 no ja bych to rad pouzival i na neco jinyho, ale pod 7000 to nejde..... Ted uz ty ceny sou v poho...Kup si aspon gigovku,tady ju mas za 826,-...:lol: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=43728 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 na ebay ma 4gb za 1400kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 :arrow: dik mo ALL :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wiver
Uvazuju o koupi PSP Value pack, uz mam vyhlidle hry, ktere bych si k nemu chtel dokoupit... Jedna se o hru NFS:Carbon a PES 6. Bude mi 32MB karta stacit na ulozeny pozic techto her???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts