Nokhu Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 pri test connection mi vse jde az na MTU pise to failed nevite co by mohlo pomoct? mam prime pripojeni do Xbox od poskyvatele site mam adresy a vsechno ostatni jen ta chyba MTU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Pokud máš opravdu doma jenom kabel od poskytovatele a nemáš žádné zařízení typu modem/router, na kterém by bylo možné měnit hodnotu MTU, kontaktuj svého ISP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokhu Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Pokud máš opravdu doma jenom kabel od poskytovatele a nemáš žádné zařízení typu modem/router, na kterém by bylo možné měnit hodnotu MTU, kontaktuj svého ISP mam to pripojene pomoci switche..poskytovatel sluby mi dal pouze nastaveni potrebne IP DNS atd.... MTU ale ne... ani poradne nevim co to je pls LOCK!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nokhu
pri test connection mi vse jde az na MTU pise to failed nevite co by mohlo pomoct? mam prime pripojeni do Xbox od poskyvatele site mam adresy a vsechno ostatni jen ta chyba MTU
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts