Conano Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Dobrý den Xboxáři... Včera mi došel Xbox..Už jsem to propojil s televizí..přes optiku s DATA projektorem 5.1 zvuk. Jenže se nám nedaří zapojit to na PC Repráky .. které mají 3x Jacky... Existuje nějaká redukce ..která udělá z 2x Cinch 3x Jack? Děkuji za odpověd.. Pokud máte zájem tohle řešit přes ICQ ..tak -> 350309525 jabber > conanowf@jabbim.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Spis 3x jack na 2x cinch :D Jo tahle redukce se dava k logitech x-530 , samostatne nevim jestli sezenes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nicki-boy Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 pls.. potreboval bych vedet estli se da xbox zapojit do monitoru,estli ano tak pls napiste jak se jmenuje ten kabel.. potreboval bych tu odpoved co nejdriv pls....dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Je to VGA HD AV CABLE Jinak nespamuj , na takove dotazy je to topik : Podej ruku blbovi... http://console-forum.net/showthread.php?t=42332 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Conano
Dobrý den Xboxáři...
Včera mi došel Xbox..Už jsem to propojil s televizí..přes optiku s DATA projektorem 5.1 zvuk.
Jenže se nám nedaří zapojit to na PC Repráky .. které mají 3x Jacky...
Existuje nějaká redukce ..která udělá z 2x Cinch 3x Jack?
Děkuji za odpověd..
Pokud máte zájem tohle řešit přes ICQ ..tak
-> 350309525
jabber > conanowf@jabbim.com
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.