Lich Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Pište příspěvky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Rozhodně si u her dokážu krásně odpočinout a když je ještě hra velice napínavá tak je to jen bezva. Miluju střílečky a rád vzpomínám na doby, kdy jsem hrál Quake 3 Arenu proti kamošovi a jak mi při tom stoupal adrenalin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 já hraju hry většinou když nemam co dělat,nebo když je venku hnusně, občas dáme s kámošema nějakej multák hlavně v Call of Duty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 No ja parim hlavne cs 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Hry? Suprovej zabiják času... Od Vánoc co jsme si s kámošem každej pořídili PSP propaříme všechny přestávky.:psp::psp: :) A jinak ...doma je suprová pohodička přijít utahanej ze školy a roztřílet skopčákům hlavy :-D (COD, MOH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 no trocha hrani neni spatna... ...ja jsem zavislej na WoW a to uz je spatny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Podle mě je to ztráta času ale co dělat když se nudim:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lich Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Jo znám hodně lidí který sou Závislý na WoW a já to teda moc nechápu protože mně onlineovky moc neberou ale proti gustu žádný dišpotán.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.