Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém s mobilem

Intelgame

Recommended Posts

První otázka: Máš v PC bluetooth?

Pokud ano, tak určitě musíš mít ikonu bluetooth (modrá) vpravo dole, no prostě vedle hodin na PC. Na tu ikonu klikni - zapni. To samé v mobilu - zapni v mobilu bluetooth a nastav viditelný mód (stejně tak v PC). No a pak dej třeba v mobilu vyhledat zařízení v okolí a mělo by ti to PC najít, až ho to najde, tak se ti to ukáže jak v PC tak v mobilu. No a pak zadáš nějaký pin (do obou zařízení stejný a je jedno jaký). A měl bys být připojen.

Ale další otázka - co s tím chceš spojit? Chceš si jen třeba posílat soubory, obrázku, hudbu, nebo spravovat v PC mobil jako sms, hovory apod? Pokud to druhé, tak budeš potřebovat nějaký phone manager jako pc suite, nebo určitě jsi k mobilu dostal nějaké CD, kde je přímo origo od Sony ericsson.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bluetooth k PC je na prd. Přenos dat je strašně pomalej. Když by tis poslal písničku přes bluetooth z pc do mobilu trvalo by to cca 3 minuty přez kabel 3 vteřiny! Záleží na velikosti! Ale BT nedoporučuju!

No ty ses mi znalec... Rekni mi, kdo by BT v PC vyuzival pro prenos pisnicek do mobilu? :roll:

Odkaz ke komentáři

No ty ses mi znalec... Rekni mi, kdo by BT v PC vyuzival pro prenos pisnicek do mobilu? :roll:

Používal by ho asi ten,kdo ten kabel třeba nemá a jen BT na pc.

To je asi jasný.

Radči bych si počkal ty tři minuty když už bych chtěl něco kopírovat..xD

Ale příjde mi zbytečný si BT zařizovat do pc když je kabel na cestě.:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu