Intelgame Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Mám už dost starý sony K 700i mě docela stačí ale nemůžu ani za nic pochopit jak se mám propojit přes blutooth k počítači ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 pres pc suit (musis myt v compu BT nebo musis myt BT klic) :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 A to seženu kde ? nejlíp please odkaz na tohle moc nejsem já spíš konzole a PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 První otázka: Máš v PC bluetooth? Pokud ano, tak určitě musíš mít ikonu bluetooth (modrá) vpravo dole, no prostě vedle hodin na PC. Na tu ikonu klikni - zapni. To samé v mobilu - zapni v mobilu bluetooth a nastav viditelný mód (stejně tak v PC). No a pak dej třeba v mobilu vyhledat zařízení v okolí a mělo by ti to PC najít, až ho to najde, tak se ti to ukáže jak v PC tak v mobilu. No a pak zadáš nějaký pin (do obou zařízení stejný a je jedno jaký). A měl bys být připojen. Ale další otázka - co s tím chceš spojit? Chceš si jen třeba posílat soubory, obrázku, hudbu, nebo spravovat v PC mobil jako sms, hovory apod? Pokud to druhé, tak budeš potřebovat nějaký phone manager jako pc suite, nebo určitě jsi k mobilu dostal nějaké CD, kde je přímo origo od Sony ericsson. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Hm tak hned ze začátku sem pohořel nemám v pC bluetooht,jak ho tam mám dostat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 koupit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 kup si kabel to bude jednodussi :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 USB kabel už mám objednanej ale tohle by se taky dost hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Bluetooth k PC je na prd. Přenos dat je strašně pomalej. Když by tis poslal písničku přes bluetooth z pc do mobilu trvalo by to cca 3 minuty přez kabel 3 vteřiny! Záleží na velikosti! Ale BT nedoporučuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Dík za rady ještě to promyslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Fakt nechápu lidi,jako třeba ty,kabel ti dojde a ty to chceš posílat z pc přes Bluetooth,to fakt nechápu. Souhlasím s K.R.E.K(em) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Hm řekněme že sem moc energickej člověk kterej nerad čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Bluetooth k PC je na prd. Přenos dat je strašně pomalej. Když by tis poslal písničku přes bluetooth z pc do mobilu trvalo by to cca 3 minuty přez kabel 3 vteřiny! Záleží na velikosti! Ale BT nedoporučuju! No ty ses mi znalec... Rekni mi, kdo by BT v PC vyuzival pro prenos pisnicek do mobilu? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Tak kabel by ti měl přijít zítra,jestli sis ho objednal třeba ve čtvrtek..V týdnu by to mělo být do tří dnů..To nic je to tvoje věc..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 No ty ses mi znalec... Rekni mi, kdo by BT v PC vyuzival pro prenos pisnicek do mobilu? :roll: Používal by ho asi ten,kdo ten kabel třeba nemá a jen BT na pc. To je asi jasný. Radči bych si počkal ty tři minuty když už bych chtěl něco kopírovat..xD Ale příjde mi zbytečný si BT zařizovat do pc když je kabel na cestě.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.