kuba741 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 zdarte lidi tak vsechno jsem si nastavil na netu xka manualne a porad to nejde..pise mi to:network adapter:wired a mac adress:failed nevite co s tim?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 koukni do nastaveni routeru, jestli tam treba nemas filtrovani MAC adres. Pokud chces pomoc, musis trosku popsat svoji sit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=44862 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
zdarte lidi tak vsechno jsem si nastavil na netu xka manualne a porad to nejde..pise mi to:network adapter:wired a mac adress:failed nevite co s tim?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.