xUltimate Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Hojec, dneska jsem si koupil 60gb na CZShare. Bouhužel, když kliknu na odkaz ke stažení tak mi to hodí chybu: Pokoušíte se přistoupit na adresu ( tady je ta adresa :)), která je nedostupná. Zkontrolujte, že je adresa zadána správně a pak zkuste stránku načíst znovu. Adresa je 100% dobře a stejnak nic. Je chyba na mé straně? Nebo to dělá i vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 uz se mi to taky stalo u jednoho souboru a asi za tyden ale uz fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 nevim esi to chapu dobre.. ty to hodis do grabru a chces to stahnout a nejde? tak zkus vzit ten odkaz co vezmes z fora na stahovani a hod ho nahore do adresy v prohlizeci... bude to po tobe chtit login ale pude to pak stahnout... esi oba myslime stejnou vec tak by todle melo byt reseni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.